В Івано-Франківському національному медичному університеті 21 та 22 лютого, відповідно до наказу ректора університету від 07.02.2023р. № 133-д, представник керівництва з питань СУЯ, начальник відділу ЄКТС та моніторингу якості освіти Василь Капечук провів тренінг для завідувачів кафедр та відповідальних за навчально-методичну роботу на кафедрах основним вимогам ДСТУ ISO 9001:2015 «Система управління якістю. Вимоги».

У тренінгу взяли участь перша проректорка Ганна Ерстенюк, проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародні зв'язки) Марія Грищук, керівник навчального відділу, завідувачка методичного кабінету, начальник відділу інформаційно-аналітичного забезпечення, декани факультетів, заступники деканів факультетів та куратори ЄКТС факультетів.

На тренінгу розглядали питання основних вимог ДСТУ ISO 9001:2015 щодо підготовки до проходження процедури повторної сертифікації системи управління якістю в університеті, організації роботи кафедр, ведення документації на кафедрах, організації роботи з інформаційного наповнення і функціонування сторінок кафедр на офіційному вебсайті університету.

Методистка навчального відділу, фахівець з акредитації та ліцензування Іванна Озарко розглянула питання підготовки до ліцензування та акредитації освітніх програм у виші. Учасники навчань взяли активну участь в обговоренні питань, які доповідали на тренінгу та змогли отримати вичерпні відповіді на поставлені запитання. Отриману інформацію завідувачі кафедр зможуть використати при навчанні співробітників.