Завідувач кафедри травматології, ортопедії і невідкладної хірургії, доктор медичних наук, професор Вадим Сулима нагороджений дипломом лауреата обласного рейтингового огляду «Галицький кмітливець 2022» у номінації «Кращий вчений-винахідник».

Вадим Сулима – лікар вищої кваліфікаційної категорії, автор чисельних технічних рішень з питань розробки новітніх технологій остеосинтезу, п’ятнадцять  з яких захищені патентами України на винаходи і корисні моделі, у тому числі два у звітному періоді. Вчений є керівником багатьох програм охорони здоров'я, дослідником актуальних проблем медицини та суспільства загалом - захворювань опорно-рухового апарату, запропонував сучасні методи лікування та втілив їх у медичну практику. Співпрацює з національними та зарубіжними науковими закладами, зокрема, Польщі, Німеччини, США, є відповідальним дослідником у багатьох міжнародних проєктах та клінічних випробуваннях.  

Так, Вадим Сулима став переможцем обласного огляду «Науково-технічна творчість Прикарпаття» у номінації «Кращий вчений-винахідник» і нагороджений дипломом лауреата і нагрудним знаком «Галицький кмітливець 2022».

Вітаємо лауреата й  бажаємо подальших наукових і творчих досягнень!