На базі  Комунального підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Угринівської сільської ради» за сприяння головного лікаря Лідії Андрусів, регулярно проводять практичні заняття для студентів четвертих-шостих курсів згідно з затвердженим графіком практичних занять на кафедрі внутрішньої медицини №1, клінічної імунології та алергології імені академіка Є.М. Нейка.

Зокрема на початку травня професор Петро Герич провів практичне заняття для студентів сьомої групи п’ятого курсу. На практичній частині заняття також були присутні головний лікар Лідія Андрусів та завідувачка кафедри професор Наталія Чернюк.

На практичній частині заняття студенти активно працювали – під керівництвом головного лікаря проводили УЗД щитоподібної залози, органів черевної порожнини, колінних суглобів. Також удосконалювали навички щодо реєстрації, самостійного виконання  та подальшого аналізу ЕКГ, проводили низку лабораторних експрес-методів діагностики. Крім того, обговорювали важливі диференціально-діагностичні особливості та варіанти подальшого клінічного маршруту пацієнтів.

Відгуки студентів:

«Враження від амбулаторії просто чудові! Ззовні є чудовий двір з дитячим майданчиком, а також є місце для паркування автомобіля. Всередині всі кімнати гарно освітлюються і укомплектовані всіма необхідними речами і інструментами.

Також дуже привітний висококваліфікований персонал, який з радістю ознайомив з структурою амбулаторії. Під час практичної частини заняття головний лікар допомагала студентам у проведенні різноманітних інструментальних методів дослідження, таких як УЗД різних зон тіла та ЕКГ. Амбулаторія є прикладом сучасного медичного закладу в якому працюють добре навчені лікарі і медсестри!», - ділиться Шпирка Андрій.

«Позитивні враження від відвідування амбулаторії. Вона сучасна. Приміщення просторі світлі. Персонал висококваліфікований привітний. Головний лікар неймовірно приємна людина. Вона допомогла зробити УЗД ОЧП, щитоподібної залози, колінних суглобів, зняти показники ЕКГ, зробити щеплення (вакциною АДПМ). Цей медичний заклад є прикладом комбінації гарної організації роботи і професіоналізму медичного персоналу!», - додає Марія Мигович.

«Дуже сподобалась амбулаторія! Персонал висококваліфікований, приміщення просторі, світлі та комфортні. Також вразив двір на території з ігровим майданчиком для дітей і великою стоянкою.

Особливо вдячний головному лікарю яка провела нам інструктаж по основних методах діагностики та організації роботи амбулаторії», - наголосив Назарій Сем’янчук.

«Лише позитивні враження від амбулаторії! Не можна не відмітити чистоту і озеленення довкола. Чудовий інтер’єр кімнат всередині з яскравим освітленням і необхідним обладнанням. Нас зустрів і ознайомив зі структурою амбулаторії усміхнений і кваліфікований медичний персонал.

Хочу висловити свою подяку головному лікарю за допомогу у практичній частині заняття, яка навчала і допомагала нам у проведенні ультразвукового дослідження і ЕКГ. Цей заклад є прикладом для наслідування!», - підкреслив ЯрославШлапа.

«Надзвичайно сподобалося в амбулаторії. Красиве світле приміщення. Доброзичливі і кваліфіковані працівники. Головний лікар допомогла зробити нам УЗД сечового міхура, щитовидної залози, колінного суглоба, нирок, пояснила нам принцип роботи з УЗД апаратом, також допомогла провести ЕКГ.

Провела екскурсію по закладу, де пояснила, які маніпуляції виконують в кожному кабінеті і познайомила з працівниками, допомогла провести щеплення вакциною АКДП. Найкращі враження і комфортні умови для пацієнтів. Хочу подякувати всім працівникам і викладачам, що мала змогу  відвідати заклад такого високого рівня!», - зауважила Уляна Криштафович.