Благодійний фонд "Поділись ІФ" спільно із партнерами "Дерево життя" та "I can, you can" передали для симуляційного центру ІФНМУ гуманітарну допомогу. Зокрема, йдеться про дезінфекційні засоби, медичні одноразові халати, апарати ШВЛ, бандажі, грілки, глюкометри, пов'язки, степлери медичні та багато іншого.

"Сподіваємося на подльшу співпрацю, бо ми співпрацюємо з міжнародними партнерами, зокрема урядом Іспанії і більшість допомоги приїжджає з-за кордону, а ми вже тут по запитах розподіляємо", - розповідає отець Юрій Бурик, керівник реабілітаційного центру "Дерево життя" та духовний наставник благодійного фонду "I can, you can".

Такі акції благодійні організації проводять щотижня для медичних закладів, геріатричних центрів чи дитячих будинків. Для ІФНМУ передали допомогу вперше.

"Кожна річ із переданого нам для симуляційного центру має велике значення. Створюючи симуляційний центр ми просимо у благодійних організаціях, щоб допомогли нам з тою чи іншою технікою. Це від меблів, які ми використаємо в організації хірургічного, терапевтичного, педіатричного чи акушерського центрів, і до інших дрібниць.

Багато із переданих речей можна використовувати вже від сьогодні. Це повні якісні комплекти. Для симуляційної медицини це дуже добре. Звичайно, деякі речі є бувші у використанні, але вони робочі і це не применшує їхньої вартості", - розповідає Роберт Фабрика, в.о. керівника симуляційного центру.

Також благодійні організації передали функціональне електризоване ліжко на три позиції. Його планують використати у симуляційному центрі терапевтичного відділення.