Делегація Івано-Франківського національного медичного університету у складі Вченого секретаря, професора Руслана Козового та директора Фахового медичного коледжу, доцента Олександра Бульбука на чолі з ректором вишу - Миколою Рожком працює у місті Варшава - у WUM (Варшавському медичному університеті).

За участі проректора prof. dr hab. n. med. Paweł Włodarski (Prorektor ds. Umiędzynarodowienia, Promocji i Rozwoju) та деканеси prof. dr hab. n. med. Dorota Olczak-Kowalczyk (Dziekan Wydziału Lekarsko-Stomatologicznego) відвідали стоматологічний факультет та симуляційний центр.

На просторах польського медичного вишу були й підручники авторства Миколи Рожка. Ректора ІФНМУ польські колеги попросили підписати наукові книги.

Микола Рожко з польськими колегами також обговорили питання співпраці у галузі стоматології, зуботехнічної справи. Польські колеги відкриті до співпраці у галузі симуляційної медицини. Також розглянули питання вдосконалення наших викладачів, обміну студентів та аспірантів у Варшавському університеті.