Завідувачці кафедри онкології ІФНМУ, професорці Анні Крижанівській вручили почесну  відзнаку за професіоналізм та милосердя – «Орден Свтого Пантелеймона».  Ця нагорода – свідчення вагомого внеску в охорону здоров’я, духовний розвиток України та виховання толерантності у суспільстві.

Анна Крижанівська – лікар-гінеколог-онколог вищої кваліфікаційної категорії та голова мультидисциплінарної комісії з онкогінекології; лауреатка Державної премії України в галузі науки і техніки; відповідальний дослідник у міжнародних клінічних випробуваннях.

Наукові внески Анни Крижанівської допомагають вдосконалювати методи діагностики та лікування онкологічних захворювань, забезпечуючи високий рівень медичної допомоги пацієнтам.

Зазначимо, що "Орден Святого Пантелеймона" –  це висока відзнака, що вшановує гуманістичну та благородну діяльність у галузі охорони здоров'я. Вона є символом того, як віддана праця та милосердя можуть змінити світ навколо нас.

Колектив університету щиро вітає Анну Крижанівську з нагородою!  Нехай цей орден буде символом вдячності й підтримки в її майбутніх зусиллях!