13 березня 2024 року навчально-науковим інститутом післядипломної освіти за підтримки ректорату Івано-Франківського національного медичного університету,  у партнерстві з кафедрами післядипломної освіти, була проведена Всеукраїнська науково-практична конференція лікарів (фармацевтів/провізорів)-інтернів «Актуальні питання клінічної медицини, стоматології та фармації».

Цьогоріч завдяки можливостями змішаної форми участі (он- та офлайн) до заходу доєдналось понад півтисячі учасників. У рамках конференції представлено ряд секцій: терапевтична, хірургічна, акушерсько-гінекологічна, педіатрична, стоматологічна, фармацевтична за головуванням професорсько-викладацького складу університету.

До розгляду свої наукові доробки представили близько ста інтернів. Потрібно зазначити, що всі роботи мали надзвичайно актуальну складову, направлену на удосконалення навчання з метою подальшого використання в практичній діяльності майбутніх лікарів засад доказової, пацієнт-орієнтованої медицини. Репрезентовані клінічні випадки, результати власних досліджень, які супроводжувались жвавими дискусіями. Доповідачі продемонстрували високий рівень знань та вмінь.

Приємно розуміти та усвідомлювати, що незважаючи на надзвичайно складні виклики сучасності, молодь готова підтримувати розвиток науки, вчитись та розвиватись.

Зазначимо, що дана конференція внесена до «Реєстру конгресів, симпозіумів, науково-практичних конференцій і пленумів, які проводитимуться у 2024 році», посвідчення № 492.

З науковими доробками можна ознайомитись в опублікованих тезах конференції розміщених на сторінці ННІПО. https://ifnmu.edu.ua/images/pisliadiplomna_robota/%D0%A2%D0%B5%D0%B7%D0%B8%202024.pdf