Днями в Києві відбулася XV Церемонія нагородження Всеукраїнської премії «Жінка ІІІ тисячоліття». Серед 28 лауреаток – в.о. заступниці ректора з виховної роботи ІФНМУ, доцентка кафедри мовознавства Марія Гуцол та випускниця ІФНМУ, лікар-ендокринолог, військовослужбовиця Олена Кобринська.

До слова, подія відбулася  в приміщенні Національного музею історії України у Другій світовій війні. Організатор заходу –Міжнародна громадська організація "Жінка III тисячоліття".

Церемонія проводиться вже 15 років поспіль з метою утвердження й визнання ролі Жінки у сучасному суспільстві. Премією нагороджуються жінки, які здобули успіхи у професійному, громадському та особистому житті, ведуть волонтерську діяльність, направлену на допомогу ЗСУ, вимушеним переселенцям, дітям-сиротам, інвалідам. Їх активна громадянська позиція та дієвий патріотизм є важливою запорукою наближення нашої Перемоги.

«Щиро дякую Івано-Франківському національному медичному університету та Просвіті - ми разом робимо багато для майбутнього України; вдячна всім організаторам 15 церемонії нагородження Всеукраїнської Премії «Жінка ІІІ тисячоліття»! Ви робите велику справу – творите добро, допомагаєте та надихаєте! Нехай Господь береже всіх нас, наших захисників та захисниць та допоможе нам перемогти!» – говорить Марія Гуцол.