Нові цілі, нові плани та ще один крок до вдосконалення Івано-Франківського національного медичного університету. Сьогодні ректор ІФНМУ Роман Яцишин зустрівся з виконавчим директором Івано-Франківського регіонального відділення Асоціації міст України Юрієм Стефанчуком. Керівники підписали меморандум про співпрацю.

Метою укладання документа є різноманітні напрямки співпраці, один із яких - створення безбар’єрного простору в університеті.

«Ми повинні спільно рухатися з нашим містом. Я не бачу перешкод, аби працювати разом. Важливим питанням сьогодні є доступність. Тому ми маємо працювати над тим, щоб покращити умови для людей, які пересуваються на візках», - говорить ректор ІФНМУ Роман Яцишин.  - Ми прагнемо, аби наш університет був першим з прикладів в Україні щодо доступності», - запевнив Роман Яцишин.

За словами Юрія Стефанчука, Асоціація міст України підтримує таку ініціативу, адже це актуальна й важлива тема сьогоднення:

«Наша співпраця тільки покращить доступність для громади. Ми хочемо, аби наша команда змогла реалізувати такі плани».

Крім того, у рамках співпраці заплановані й інші грантові проєкти, які сприятимуть популяризації вишу серед членів громади та будуть спрямовані на розвиток міста та громади загалом.