23-25 жовтня в Київському палаці дітей та юнацтва під патронатом Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України відбувається Десята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті». Участь у події беруть понад 550 навчальних закладів і закладів післядипломної освіти.

У конкурсі «Лідер інновацій в освіті» в номінації «Інновації в підвищенні якості освіти» Івано-Франківський національний медичний університет удостоєно почесного звання «Лідер інновацій в освіті» із врученням відповідної стели та грамоти.

У номінації «Інновації у науковій співпраці студентів і викладачів — важливий фактор забезпечення якості вищої освіти» наш університет нагороджено «Золотою медаллю» виставки.

Як повідомляє з Києва завідувач кафедри гігієни та екології професор Михайло Мізюк, експозицію ІФНМУ на виставці оглянули і дали високу оцінку досягненням університету президент Академії педагогічних наук України Василь Кремень та директор Інституту модернізації змісту освіти МОН України Олег Спірін.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma