Днями в Івано-Франківському національному медичному університеті відбулось засідання обласного методичного об'єднання викладачів німецької та французької мов закладів вищої освіти I-II рівнів акредитації.

Зі вступним словом до присутніх викладачів звернулась перший проректор ІФНМУ професор Ганна Ерстенюк, яка розповіла про сьогодення університету та відзначила важливість знання іноземних мов для сучасної молоді, а зокрема для майбутніх медиків. Директор медичного коледжу ІФНМУ доцент Юрій Боцюрко провів презентацію навчального закладу та успіхів його колективу.

Під час засідання члени методоб’єднання заслухали доповіді про національно-патріотичне виховання у процесі викладання іноземних мов, комплекс вправ для формування потенційного словника студентів з дисципліни «Іноземна мова професійного спрямування», а також обговорили методичні рекомендації Міністерства освіти і науки щодо викладання іноземних мов у 2018-2019 навчальному році.

У читальному залі наукової бібліотеки університету відбувся виховний захід «Deutsche Dichter». Його разом зі студентами медичного коледжу підготувала викладач кафедри мовознавства ІФНМУ Оксана Федорук.

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma