Івано-Франківський національний медичний університет отримав високу оцінку за зразкову організацію XVIII З’їзду травматологів-ортопедів України. Нагадаємо, ця безпрецедентна за своїм масштабом подія відбулась в Івано-Франківську цьогоріч, 8-11 жовтня. Вперше у західному регіоні України понад 1200 ортопедів з усієї України та закордонні гості зі США, Англії, Німеччини, Польщі зібрались на науковий форум.

Своєрідним продовженням з’їзду став візит до нашого університету президента Української асоціації травматологів-ортопедів професора Сергія Страфуна — тепер вже з почесною місією відзначити колектив організаторів з’їзду.

Персональними подяками президент нагородив завідувача кафедри травматології і ортопедії ІФНМУ, відповідального організатора, професора Вадима Сулиму. Також в присутності ректора університету професора Миколи Рожка іменні подяки отримали студенти та інтерни, які відповідально долучились до проведення такого заходу.

«Це були дуже насичені дні, і ми дякуємо за надану честь приймати в Івано-Франківську таку подію, — говорить професор Вадим Сулима. — Під час спілкування з президентом Асоціації усі присутні з позитивними емоціями згадали дні з’їзду, поділились своїми враженнями, переглянули фотоколаж, сфотографувались на згадку. Івано-Франківський національний медичний університет може пишатись тим, що вперше в своїй історії прийняв такий велелюдний науковий форум».

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
14
18
19
30
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma