Добрі новини! Команда студентів і молодих вчених проєкту Re:WALK з Івано-Франківського національного медичного університету виграла грант у розмірі 50 тисяч гривень. Метою проєкту є рання діагностика патологій опорно-рухового апарату в дітей шкільного віку. Сама діагностика буде проводитися за допомогою платформи SIGMA XL.

 

Студенти взяли участь у YouthHach BootCamp від організації AIESEC. Це триденний інтенсив для команд, що мають ідею соціального підприємництва. Учасники мають змогу розвинути свої робочі концепції. А найкраща команда отримує 50 000 гривень на реалізацію своєї ідеї.

«Останні два тижні ми трудилися, не покладаючи рук, — розповідає учасниця ініціативи Re:WALK, студентка шостого курсу Юлія Філяк. — Наші безсонні ночі не пройшли дарма – ми гідно захистили свій проєкт та отримали приз!»

Сам інтенсив тривав три дні і складався з кількох етапів. В перший день, «Idea», відбулося обговорення визначення цілей, ринку та конкурентів, ціннісної пропозиції. В другий, «Business», — залучення коштів, маркетинг, побудова бізнес-моделі, валідація та пітчинг. Фінальний блок «Finance» розкрив теми бюджетування, легальності та менеджменту.

У кінці кожна команда мала 5 хвилин на презентацію проєкту, готового до запуску. У підсумку юні науковці ІФНМУ здобули перемогу серед 21 команди-учасниці!

Довідково

Re:WALK — це частина громадської ініціативи Seb&Co. Це платформа для медичних досліджень, яка налагоджує комунікацію між студентами-медиками, інтернами та лікарями міста. Її заснували студенти ІФНМУ під керівництвом завідувача кафедри травматології та ортопедії професора Вадима Сулими.

Головна мета Re:WALK — профілактика захворювань опорно-рухового апарату (ОРА) в учнів молодших класів. Для цього буде відбуватися скринінг опорно-рухового апарату дітей, зокрема хребта та стоп.

Учасники команди Re:WALK мають можливість працювати з сучасною подологічною платформою Sigma XL, яка здатна вимірювати 33 подологічних показники. Також вони планують дослідження мешканців Івано-Франківська з приводу подологічної патології.

Слідкувати за новинами платформи Seb&Co можна на @sebco.space в Instagram.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma