До Всесвітнього дня серця відбулась зустріч із заступницею голови обласної державної адміністрації Людмилою Сірко та директором департаменту охорони здоров'я Ігорем Дмитренком. 
 
Щорічно 29 вересня відзначається Всесвітній день серця, з цієї нагоди відбулася робоча зустріч провідних кардіологів міста з представниками облдержадміністрації на базі КНП «Івано-Франківський обласний клінічний кардіологічний центр Івано-Франківської обласної ради»

Колектив обласного клінічного кардіологічного центру розповів про організацію лікувального процесу відповідно до європейських та світових стандартів, профілактику та відновне лікування хворих. Під час зустрічі обговорювали питання необхідності створення відділень аритмії та хірургії, відкриття в кардіоцентрі відділення для лікування хворих із серцево-судинними захворюваннями, які перенесли COVID-19, реабілітації хворих після перенесених оперативних втручань. В дискусії взяли участь проректор з наукової роботи проф. Ігор Вакалюк, завідувач кафедри внутрішньої медицини №2 та медсестринства проф. Нестор Середюк, завідувачка кафедри клінічної фармакології та клінічної фармації проф. Ірина Купновицька.

Завідувачка кафедри фізичної та реабілітаційної медицини Роксолана Нестерак розповіла про роботу Науково-практичного центру серцево-судинної системи ІФНМУ. На базі центру проводиться навчання студентів медичного університету та клінічна практика для студентів спеціальності «Фізична терапія, ерготерапія».

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma